söndag 9 mars 2008

Tungan rätt i mun

Är det inte kul när media absolut inte kan låta bli att i förbifarten, lite halvt nedlåtande, dumförklara kända människor?

Läst på SVT, Reinfeldt och Anders Borg pratar om skattesänkningar:
Värnskattens avskaffande ligger däremot långt fram i det okända. Enligt Anders Borg är det en "eskatologisk fråga", vilket är en kristen teologisk term för när den yttersta dagen kommer.

TT Spektra, intervju med EMD. De motiverar varför de gärna vill göra covers på låtar som "All for love" (Bryan Adams, Sting, Rod Stewart), "You" (Ten Sharp), "More than words" (Extreme) och "Anywhere is paradise" (Stefan Andersson):
Vi är alla 80-talare, födda 81, 83, och 86, och vi kände väldigt starkt för gamla 80-talslåtar. Vi vill damma av dem och ge dem nytt liv med ett nytt fräscht sound, men även göra nyskrivet material som påminner om de låtarna, säger Danny Saucedo, utan att reflektera över att alla dessa låtar gavs ut under 90-talet.

Sedan förstår ju jag med att man säkert lyckas med att slänga ur sej ett och annat om pressen är på en hela tiden, men det är kul ändå! ^^ (som Elkå skulle skrivit..)

Fast.. vem är jag att klaga? Det var ju jag som slängde ur mej att jag hade träffat en trevlig kille på Theresienstadt när jag menade utestället Thereseien Bräu..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst var det fint :-)
Passande färgnamn åxå - Kaffefärg ^^

Anonym sa...

Ja visst var det fint :-)
Passande färgnamn åxå - Kaffefärg ^^

Jenny sa...

Hahaha, efter att ha läst det här var jag tvungen att:
1. Läsa hela intervjun med EMD.
2. Gå in och kolla på deras musikvideo... herre gud! Varken jag eller Johan kunde hålla oss för skratt! Den supertöntiga början där de ska låta spontana, dunka varandra i ryggen och säga "Tjääänare", och för att inte tala om klipp som när "Snygg-Erik" helt plötsligt, totalt oprovocerat, håller på att ta på sig en skjorta så man får en skymt av lite naken hud. Eller när Danny står med en tändare och viftar lite fjolligt. Åh herre gud.

Snygg ihopblandning av Theresienstadt och Theresien Bräu föresten, way to go Ellie!

Och föresten, här är en länk till ett roligt blogginlägg om EMD som en grym bloggare skrivit:
http://bloggfrossa.blogspot.com/2008/01/emd-tack-fr-kaffet-nu-kan-ni-dra-t.html

Ellinor sa...

Jenny: Tack för länken! Har varit nyfiken på den länge!
-och videon: Couldn't agree more!