lördag 8 december 2007

Klockan 20.30 gick vi

och nu kom vi tillbaka. (Vi= jag, Emma och Julia)

Först till Lichtblick, 8 våningar över marken, ett bar/café-ställe med 360graders utsikt över Innsbruck, där vi tog varsin drink. Sedan vidare till Tapas, till en Irish Coffee (med alldeles för mycket whisky) och sedan Irish Pub (varför tog vi inte vår Irish Coffee där...?). Där var det några alldeles för partysugna spanjorer, som försökte hooka upp med oss. De drog av sej byxor och t-shirts och dansade runt som galningar, men några av dem (läs: 2) var i alla fall trevliga. -En av dem var Xavier (har frågat hur han stavar sitt namn, han stavar med X inte Ch..).

Tyvärr skulle de ut och åka skidor nästa dag (läs: idag), så vi drog själva vidare till Bögen (en gata, plural av båge, därvav det för oss svenskar konstiga namnet). Julia visade mej och Emma ett konstigt, men skönt, ställe. Tyvärr försvann partystämningen efter ett tag, så Dj:n envisades med att spela konstiga låtar.
Bögen är förresten en konstig gata. På en skylt stod det "Women and transsexuals only" och på ett annat stället, som Julia råkade gå in på en gång, blir det slagsmål varje kväll.
(Lägg märke till det frekventa användandet av ordet "konstig" i alla former - detta pga att det inte finns något annat ord som kan beskriva Bögen, eller något av ställena som finns där. Konstigt namn, konstig gata, konstiga ställen, konstiga låtar)

Uppdatering: (Såg detta först idag) Tiden på inlägget har blivit helt fel. Vi kom inte hem kl.20.02 (alltså inte 28 minuter innan vi gick) utan snarare kl.04.45

1 kommentar:

Josef K sa...

innsbruck verkar vara ett trevligt (konstigt) ställe. fina kvarter och så. men du verkar ju har rolit tjejen så det är ju bra.