torsdag 10 april 2008

Fördomar

Här har vi det igen! Den sista meningen är helt underbart nedlåtande! Ok, det är inte seriösa nyhter från SVT den här gången, utan jag hittade det på MSN. Nöjesnyhterna presenterar:

"Axl Rose och hans Guns N´ Roses har varit på gång med plattan "Chinese democracy" i över tio år, men ännu finns inga konkreta löften om när den kommer att släppas. Något som den amerikanske läsktillverkarkaren Dr Pepper av någon anledning beslutat sig för att göra ett pr-nummer av.
Läsktillverkaren förefaller bergsäker på att den inte släpps innan årets slut. Om den skulle göra det lovar nämligen företaget alla amerikaner att bjuda på gratis läsk, skriver New Music Express. Om Guns N´ Roses mot förmodan släpper plattan innan året är slut kan det kosta Dr Pepper runt en miljard kronor. Vi i Europa blir hur som helst utan, men kanske ställer oss frågan om det verkligen är just gratis läsk amerikanerna behöver allra mest."

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det skulle ju knappast göra de redan övergödda amerikanska barnen en tjänst. Axl och grapparna kunde ju iallafall släppa en utgåva till alla tibetaner så de få veta att "Chinese democracy" är det enda rätta och att det bara är att inse det eller dö.

Anonym sa...

Fördomar... Jag har inga fördomar, det är bara skåningar som har fördomar...

Josef K sa...

grattis är gott, brukar det la heta. det tycker la ameriaknen med även om den inte behöverdet. idag var det tydligen grattis linth chokald på coop i avesta. där åt många mycket.

Ellinor sa...

Josef: Jag fattar ingenting.. förutom att du har förväxlat orden "gratis" och "grattis". På tal om det: Grattis på namnsdagen